اسحاق برک: همه جهانیان از اسرائیل متنفرند / قدرت نظامی ایران در حال افزایش است غریب آبادی: اگر مکانیسم ماشه فعال شود، تعامل ایران با آژانس متوقف می‌شود سی ان ان: بازگشت تحریم ها علیه ایران ۳۰ روز طول می کشد گروسی: همکاری ایران با آژانس هنوز رضایت بخش نیست! برکناری مذاکره کننده آمریکایی در پرونده هسته ای ایران توسط ترامپ ادعای اکسیوس: مکانیسم ماشه امروز فعال می‌شود روسیه: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران، اوضاع را بسیار پیچیده‌تر خواهد کرد واکنش روسیه به بازگشت بازرسان آژانس به ایران گفت‌وگوی وزرای خارجه آلمان و عربستان درباره ایران اولیانوف: ایران همچنان شریک متعهدی برای آژانس است انصارالله: هتک حرمت قرآن توسط نامزد صهیونیستی - آمریکایی تجاوز آشکار به اسلام است ده‌ها شهر روستا در پاکستان زیر آب رفت بیانیه ۱۴ عضو شورای امنیت برای توقف جنگ غزه نتانیاهو: قصد تخلیه نوار غزه را نداریم حملات هوایی اسرائیل به مواضع نیرو‌های جولانی در ریف دمشق

اتحادیه اروپا خواستار گشت‌زنی در اطراف تنگه تایوان شد

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز در ادعایی تنش‌آفرین و ناقض اصل چین واحد، ادعا کرد: ناوهای اروپایی باید در تنگه تایوان گشت‌زنی کنند!
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۳ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۲ - 2023 April 23
کد خبر: ۱۸۰۸۵۷

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از شبکه تلویزیونی یورو نیوز، جوزف بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا امروز یکشنبه در ادعایی تنش آفرین و ناقض اصل چین واحد، خواستار گشت‌زنی ناوهای اروپایی در تنگه مورد مناقشه جزیره تایوان شد.

مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مقاله‌ ای که در نشریه «ژورنال دو دیمانش» منتشر کرد با ادعای اینکه تایوان «از نظر اقتصادی، تجاری و فناوری دغدغه ماست»، گفت: به همین دلیل از ناوگان اروپایی می‌ خواهم که در تنگه تایوان به گشت‌زنی بپردازد تا تعهد اروپا به آزادی دریانوردی در این منطقه کاملاً حیاتی را نشان دهند!

اظهارات مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا ۲ هفته پس از آن بیان می‌ شود که چین رزمایش نظامی ۳ روزه خود را در اطراف جزیره تایوان انجام داد.

جوزف بورل پیشتر در روز سه‌ شنبه هفته گذشته هم در سخنرانی افتتاحیه نشستی با موضوع چین در پارلمان اروپا گفته بود: تایوان به وضوح بخشی از قلمرو ژئواستراتژیک ما برای تضمین صلح است. برای مخالفت با اقدام چین علیه تایوان تنها دلیل اخلاقی وجود ندارد، بلکه به لحاظ اقتصادی نیز این مسئله برای ما تبعات بسیار جدی خواهد داشت. چرا که تایوان نقش راهبردی در تولید پیشرفته‌ ترین نیمه‌ هادی‌ ها دارد.

اظهارات بورل پس از آن مطرح شد که امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه، در ماه جاری میلادی استدلال کرده بود که اروپا نباید «پیرو» آمریکا در درگیری احتمالی با چین بر سر تایوان باشد.

چین تایوان را به عنوان بخشی از قلمرو خود می‌ داند./مهر

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار